Denna helgen för 10 år sedan så gjorde jag och min Maja, Animaniac’s Sweetest Thing utställningsdebut påSpinneriets utställning i Stenkullen. Jag blev sugen på att testa efter jag hämtat Msja hos Annika och såg alla hennes priser, så jag anmäler och åker med Maja som är strax över sex månader.
Helt ovetandes om hur en utställning går till, de hade nybörjarservice, så hjälp fick jag på plats. Men utan att veta någonting så åker jag med värdens finaste katt som jag naturligtvis tror ska bli Champion smiley ja något annat är ju omöjligt!
Kommer och installerar oss och får hjälpsamma burgrannar som visar oss tillrätta. Skogisar grupp 6 är först upp hos domaren, och till min förvåning hamnar finaste Maja sist, fick en ex4, fattade ingenting…hon var ju absolut finast.
så kl 10 var det färdigtävlat, men tänkte att den domaren är ju knäpp det blir bättre på söndagen…..men inte då, samma placering då också smiley
Ja, ja fick ta min finaste katt som inte blev Chamipon och åka hem…
men med alla trevliga människor, en del som jag fortfarande har nära kontakt med, så blev jag fast i kattvärlden.

Maja fick åka med på många fler utställningar men pga hennes små öron så fick hon inga större framgångar……förrän för ett år sedan, då fick hon åka med på vår egen utställning och blev BIS Senior och tog sina cert som Kastrat hona.
så nu är hon med på banan igen, Maja har i helgen möjlighet att bli GIP och sedan så hoppas jag för BIS Veteran också.
Maja 12 veckor och Maja 10 år.